2297091817 Λεωφ. Ιπποκράτους 107, Σαλαμινα lcranescorporation@gmail.com
hero image
 
     
     
  L. Cranes Corporation Ι.Κ.Ε. 
Γερανοί Σαλαμίνα - Μεταφορές & Ανυψώσεις Βαρέων Φορτίων Σαλαμίνα


Με χρόνια εμπειρίας στο χώρο των γερανών, η εταιρεία μας “L. Cranes Corporation Ι.Κ.Ε.” η οποία βρίσκεται στην Σαλαμίνα, μπορεί να αναλάβει μεταφορές και ανυψώσεις βαρέων αντικειμένων και φορτίων στην Σαλαμίνα και σε όλη την Ελλάδα.

Πρόκειται για μια εταιρεία με σύγχρονους γερανούς και καλαθοφόρα οχήματα που επιδιώκει την άμεση, σωστή και οικονομικότερη εξυπηρέτηση κάθε πελάτη, φιλοδοξώντας την πλήρη ικανοποίησή τους αλλά και την ανάδειξή της στο χώρο των γερανών.
 
     
   
 
 
 
 
 
     
     
     
 
 
   
   
  Με συνέπεια & επαγγελματισμό

μπορούμε να μεταφέρουμε και να ανυψώσουμε κάθε είδους βαρύ αντικείμενο και φορτίων, να αναλάβουμε την μεταφορά, την ανέλκυση και την καθέλκυση σκαφών στην Σαλαμίνα και σε όλη την Ελλάδα, να πραγματοποιήσουμε εργασίες δυναμικής συμπύκνωσης, ενώ διαθέτουμε προς ενοικίαση και καλαθοφόρο όχημα για εργασίες σε ψηλά σημεία.

Οι χειριστές των γερανών μας είναι άρτια εκπαιδευμένοι και μπορούν να σας εγγυηθούν τα καλύτερα αποτελέσματα σε οποιαδήποτε ανύψωση ή μεταφορά βαρέων φορτίων επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε.

Στόχος μας είναι αφενός η άρτια εξυπηρέτηση κάθε πελάτη και αφετέρου ο διαρκής εκσυγχρονισμός μας, προκειμένου να μπορούμε να καλύψουμε οποιαδήποτε μελλοντική σας ανάγκη.
   
 
     
     
     
 
 
 
 
 
 
Το έμπειρο προσωπικό μας, είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο να ακούσει τις ανάγκες σας και να σας προτείνει τις ιδανικές λύσεις για οποιαδήποτε εργασία με γερανό επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στην Σαλαμίνα αλλά και σε όλη την Ελλάδα.
 
     
 
Διαθέτουμε σύγχρονο στόλο από γερανούς τους οποίους και συντηρούνται διαρκώς προκειμένου να μπορούν να σας εξασφαλίσουν μέγιστη απόδοση και απροβλημάτιστη χρήση. Παράλληλα, δεν σταματάμε να ανανεώνουμε τον στόλο μας, ώστε να εξασφαλίζουμε την άριστη εξυπηρέτηση κάθε πελάτη.
 
     
 
 
 
 
 
 
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις.
Εξυπηρετούμε την Σαλαμίνα και όλη την Ελλάδα.