6980838361 Λεωφ. Ιπποκράτους 107, Σαλαμινα lcranescorporation@gmail.com
 
     
     
  ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Γερανοί Σαλαμίνος L. Cranes | Γερανοί Σαλαμίνα - Μεταφορές & Ανυψώσεις Βαρέων Φορτίων Σαλαμίνα


Η εταιρεία μας “Γερανοί Σαλαμίνος L. Cranes” η οποία βρίσκεται στην Σαλαμίνα, μπορεί να αναλάβει και να φέρει σε πέρας οποιαδήποτε εργασία με γερανό της αναθέσετε, στοχεύοντας πάντα στην άμεση και σωστή εξυπηρέτησή σας.

Διαθέτοντας σύγχρονους τηλεσκοπικούς γερανούς, καλαθοφόρα οχήματα, καθώς και έμπειρους χειριστές, σας προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις ενώ μπορεί να σας εγγυηθεί την ασφαλή μεταφορά και ανύψωση παντός τύπου φορτίου.
 
     
   
 
 
 
 
 
     
     
     
  ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
 
     
     
 
 
Μεταφορά & Ανύψωση Βαρέων Φορτίων
Με συνέπεια και επαγγελματισμό, αναλαμβάνουμε την μεταφορά και την ανύψωση μεταλλικών κατασκευών, οικοδομικών υλικών, container, μηχανημάτων, χρηματοκιβωτίων αλλά και την μεταφορά και ανύψωση κάθε βαρέου αντικειμένου.
 
 
 
Μεταφορά Σκαφών
Το έμπειρο προσωπικό μας, είναι στην διάθεσή σας και έτοιμο να αναλάβει την μεταφορά, την ανέλκυση και την καθέλκυση του σκάφους σας, εξυπηρετώντας την Σαλαμίνα και όλη την Ελλάδα.
 
 
 
Εργασίες με Καλαθοφόρα Οχήματα
Τα καλαθοφόρα οχήματά μας αποτελούν την ιδανική λύση για κλάδεμα ψηλών δέντρων, τοποθέτηση γιγαντοαφισών, ελαιοχρωματισμούς προσόψεων ψηλών κτιρίων και γενικά για οποιαδήποτε εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε σε ψηλά κτίρια, άμεσα και με ασφάλεια.
 
 
 
Δυναμική Συμπύκνωση
Διαθέτοντας μακροχρόνια πορεία στο χώρο καθώς και όλων τον απαιτούμενο εξοπλισμό, μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας εργασίες δυναμικής συμπύκνωσης για την βελτίωση του εδάφους, μέσω της ελεύθερης πτώσης βάρους από ύψος.
 
 
 
     
     
     
 
 
 
 
 
  Είμαστε πάντα δίπλα σας
και έτοιμοι να ακούσουμε τις εργασίες που θέλετε να αναλάβουμε και να βρούμε μαζί τις ιδανικές λύσεις. Στόχος μας πάντα είναι η αρτιότερη εξυπηρέτηση κάθε πελάτη και η πλήρη κάλυψη των αναγκών του.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  Η εταιρεία μας, προσφέρει τις υπηρεσίες της πάντα με γνώμονα την ασφάλεια, την υπευθυνότητα και την ταχύτητα εξυπηρέτησης. Έτσι, έχουμε καταφέρει να αποτελούμε μία από τις πιο αξιόπιστες εταιρείες γερανών στην Σαλαμίνα και όχι μόνο.  
     
  Οι χειριστές των γερανών μας διακρίνονται για την επαγγελματική τους κατάρτιση, έχουν πολύχρονη εμπειρία και επίσης εκπαιδεύονται διαρκώς από την εταιρεία μας σε θέματα ασφάλειας και υγείας που αφορούν τις εργασίες τους.  
     
 
 
 
 
 
 
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις.
Εξυπηρετούμε την Σαλαμίνα και όλη την Ελλάδα.